Регионален тракийски фолклорен събор “Бургаски минерални бани”

Posted by at 12:23 0 Comment Print

Тракийско дружество “Екзарх Антим I”, с подкрепата на Община Бургас, организира за осемнадесети пореден път Регионален тракийски фолклорен събор “Бургаски минерални бани”. Той ще се проведе на 27 юни в квартал Ветрен, в района на бургаските минерални бани.

Тази година съборът “Бургаски минерални бани” се посвещава на 150 г. от рождението на Григор Дяков – първи председател на Тракийското бургаско дружество “Екзарх Антим I” и два пъти кмет на Община Бургас.

“Всички, които обичат музиката, традициите и фолклора, са добре дошли на събора. Сигурни сме, че и тази година той ще бъде едно голямо събитие от културния календар на града ни”, е казал Тодор Ангелов, председател на тракийското дружество.

РЕГИОНАЛНИ

Related Posts

Вашият коментар

КОНТАКТИ

ГЛОБАЛ АГРО ЕООД
Моб. 0898 680 550
Тел. 02/49 000 58
info@mapsbg.com

СПОДЕЛЕТЕ

Условия за ползване

Всички права са запазени.
Всички права на интелектуална собственост върху картографските информационни ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Глобал Агро ЕООД