Георги Славов от ГЕРБ се бори за втори мандат като кмет на община Ямбол

Posted by at 13:21 0 Comment Print

Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ утвърди досегашния кмет на Ямбол инж. Георги Славов за втори мандат като кандидат за кмет на общината на предстоящите избори.

Зад кандидатурата му е застанал заместник-председателят на Народното събрание Анастас Анастасов, коментира председателят на предизборния щаб на управляващата партия Цветан Цветанов.

Срещу него има няколко дела, има и осъдителна присъда, която обаче е отхвърлена от Бургаския апелативен съд заради предубеденост на съдийския състав на първа инстанция, обяснява Анастасов.

Въпреки трудната ситуация , в която се намира, кметът на Ямбол ръководи града  и се справя със служебните си ангажименти добре, смята Анастас Анастасов.

Без категория МЕСТНИ ИЗБОРИ НОВИНИ ОБЛАСТ ЯМБОЛ Община Ямбол РЕГИОНАЛНИ

Related Posts

Вашият коментар

КОНТАКТИ

ГЛОБАЛ АГРО ЕООД
Моб. 0898 680 550
Тел. 02/49 000 58
info@mapsbg.com

СПОДЕЛЕТЕ

Условия за ползване

Всички права са запазени.
Всички права на интелектуална собственост върху картографските информационни ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Глобал Агро ЕООД