ГОРД влезе в коалиция

Posted by at 15:48 0 Comment Print

Още една коалиция влиза в предизборната надпревара – “Горда България”. Тя включва политическите формации:

“Свободен народ”,
ГОРД,
Обединен блок на труда,
“Защита” и
Християн-социален съюз.

Съюзът за стопанска инициатива (ССИ) на Алексей Петров също щял да подкрепи новата коалиция, обяви Антон Димитров от форум “Промяна”.

Известно време Димитров беше с Янаки Ганчев в палатковия лагер до НС, но се отдели от него. Новата коалиция ще предложи за премиер на страната професора от УНСС Боян Дуранкев. Той подкрепял вижданията на участниците в коалицията и се присъединява към тях.

Дуранкев обеща до 10 дни изготвяне на стратегия за устойчиво развитие за близките години, както и очертаване на тактически план за следващите четири години, промени в конституцията и одит на държавната собственост. Професорът заяви, че таксите за университетите трябва да са нулеви.

Не ни притеснява фактът, че ГОРД е партия на Слави Бинев, а изпълнителен директор на ССИ е Алексей Петров, обясни Антон Димитров. Той допълни, че не е информиран за интервю на съпредседателя на “Свободен народ” Радослав Пашов, в което се твърди, че изпълнителният директор на ССИ Алексей Петров ще се включи като експерт в партията.

trud.bg

ИЗБОРИ 2013 ПОЛИТИКА

Related Posts

Вашият коментар

КОНТАКТИ

ГЛОБАЛ АГРО ЕООД
Моб. 0898 680 550
Тел. 02/49 000 58
info@mapsbg.com

СПОДЕЛЕТЕ

Условия за ползване

Всички права са запазени.
Всички права на интелектуална собственост върху картографските информационни ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Глобал Агро ЕООД