27 учредиха Обществен консултативен съвет към Областния управител в Габрово

Posted by at 12:27 0 Comment Print

В Габрово 27 учредители се включиха в Обществения консултативен съвет, който бе създаден по инициатива на Областния управител.

Николай Григоров ще председателства структурата, негови заместници стават Иван Ненов, бивш кмет и председател на Общинския съвет и Димитър Чинчев от РОКС (сдружение на не правителствени организации). Целта на съвета е да се създадат условия за дискусия по значими за региона въпроси. Такива са например местните данъци и такси, но ще бъдат обсъждани и национални теми, като промените в Изборния кодекс, например, стана ясно от изявление на Николай Григоров, след учредяване на Областния консултативен съвет.

В него със свои представители влизат:

Младежко сдружение за социален диалог, Гражданско движение ДНЕС, Общинско училищно настоятелство, Сдружение на жените предприемачи и мениджъри в България, Николай Дачев, бивш кмет, който се включва в качеството си на гражданин, Еко-21, Клуб за спортно ориентиране Узана, Сдружение Мога, Дружество на инвалидите, Съюз на строителните и лабораторни специалисти в България, Съюз на сержантите и офицерите от резерва, Българска хотелиерска и ресторантьорска асоциация, Сдружение Равен старт, Сдружение Памет габровска, РОКС, Сдружение Днес и утре, Да за Габрово, Клуб по биатлон, За будно Габрово, ГТПП, Сдружение Надежда жените 2001, Дружество Традиция и няколко физически лица.

Дарик Габрово

ОБЛАСТ ГАБРОВО

Related Posts

Вашият коментар

КОНТАКТИ

ГЛОБАЛ АГРО ЕООД
Моб. 0898 680 550
Тел. 02/49 000 58
info@mapsbg.com

СПОДЕЛЕТЕ

Условия за ползване

Всички права са запазени.
Всички права на интелектуална собственост върху картографските информационни ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Глобал Агро ЕООД