Великотърновският кмет с награда “Развитие на туризма”

Posted by at 10:47 0 Comment Print

Даниел Панов получи от името на Община Велико Търново престижната награда „Развитие на туризма” по време на церемонията за връчване на първите годишни награди, присъждани от портала на българските общини „Кмета.BG”.

Велико Търново е една от 9-те общини, получили престижните награди, определени с гласуване между кметовете на 264-те общини в България.

За първите 9 месеца на тази година ръста на туристическите посещения в Старата столица е над 30 %. Над 400 000 туристи са посетили Велико Търново, като съществен принос за ръста на туристите имат новите туристически атракции.

„Наградата е особено значима, защото е присъдена след гласуването на всички 264 кметове на общини от страната”- заяви Даниел Панов.

По време на награждаването Даниел Панов каза, че приема наградата като признание за труда на всички, работещи в областта на туристическата индустрия и свързаните с нея услуги. Според неговите думи приза е поредно престижно признание за водещата роля в национален мащаб, която Велико Търново има за формиране на водещите тенденции в областта на туризма, съобщиха от общината в старата столица.

StandartNews

ОБЛАСТ ВЕЛИКО ТЪРНОВО

Related Posts

Вашият коментар

КОНТАКТИ

ГЛОБАЛ АГРО ЕООД
Моб. 0898 680 550
Тел. 02/49 000 58
info@mapsbg.com

СПОДЕЛЕТЕ

Условия за ползване

Всички права са запазени.
Всички права на интелектуална собственост върху картографските информационни ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Глобал Агро ЕООД