Кметовете решиха: Разград най-добре развива спорта

Posted by at 11:15 0 Comment Print

Кметът на Разград Денчо Бояджиев бе определен от своите колеги-общински кметове за победител в категорията „Поддържане и развитие на спорта в града” – част от първото издание на конкурса „Кмет на годината”. Надпреварата се организира от Портала на българските общини Kmeta.bg в девет категории, като само в една участват и потребителите на сайта, в останалите самите кметове избират най-достойният сред тях.

В категорията „Поддържане и развитие на спорта” на второ място 264-имата общински кметове класират община Горна Оряховица, а на трето – Стара Загора.

Носител на голямата награда „Кмет на годината 2013” е столичният кмет Йорданка Фандъкова.

Призовете бяха връчени на официална церемония по време на Деветата годишна среща на местните власти.

 Вместо Денчо Бояджиев призът за Разград получи неговият заместник Любомир Цонев. Той коментира, че награда е не само заради развитие на проекта „Лудогорец”, който на принципа на публично-частното партньорство е реализиран преди приемането на специфичния закон, а и заради положителното отношение на местната управа към всички спортове, които се развиват на територията на община Разград.

dariknews.bg

ОБЛАСТ РАЗГРАД

Related Posts

Вашият коментар

КОНТАКТИ

ГЛОБАЛ АГРО ЕООД
Моб. 0898 680 550
Тел. 02/49 000 58
info@mapsbg.com

СПОДЕЛЕТЕ

Условия за ползване

Всички права са запазени.
Всички права на интелектуална собственост върху картографските информационни ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Глобал Агро ЕООД