Стартира проектът за електронна платформа „Моята еОбщина“

Posted by at 10:31 0 Comment Print

Официалната версия на сайта www.estarazagora.info ще стартира в 12 часа на 28 октомври и ще бъде достъпна за всички. На интернет страницата старозагорци ще имат възможност да задават въпроси, да подават сигнали и да отправят предложения до общинската власт, без да е необходимо да посещават сградата на Община Стара Загора. Потребителите ще могат да проследяват всички срокове и действия по отправените от тях запитвания.

Екипът, изготвил електронната платформа, я предоставя абсолютно безплатно на Община Стара Загора и се ангажира с обезпечаването на техническата ѝ поддръжка.

Проектът е иновативен и уникален за България. Реализира се от група старозагорци, с подкрепата на кмета Живко Тодоров и обществения посредник Павлина Делчева.

Основната цел е улесняване на диалога между граждани и институции, систематизиране и групиране на въпросите, за по-лесна обработка от администрацията, както и изграждане на доверие към тях от страна на хората.

dariknews.bg

ОБЛАСТ СТАРА ЗАГОРА

Related Posts

Вашият коментар

КОНТАКТИ

ГЛОБАЛ АГРО ЕООД
Моб. 0898 680 550
Тел. 02/49 000 58
info@mapsbg.com

СПОДЕЛЕТЕ

Условия за ползване

Всички права са запазени.
Всички права на интелектуална собственост върху картографските информационни ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Глобал Агро ЕООД