Иса Сакали е новият кмет на с. Брезница

Posted by at 5:32 0 Comment Print

Иса Мустафа Сакали от ДПС е новият кмет на най-голямото гоцеделчевско село Брезница. Това е решението на ОИК – Гоце Делчев. Той спечели вота при избирателна активност от 36.66 % и бе единствен кандидат за кметския пост и победата му бе предизвестена.

Гласуваха над 1000 души от общо над 2800 гласоподаватели в селището. Очаквано изборният ден протече нормално, без постъпили жалби, защото нямаше кой да се жалва. Три партии се бяха регистрирали в надпреварата – БСП, ДПС и ГЕРБ, но само от ДПС издигнаха кандидат.

До провеждането на частичните избори в Брезница се стигна, след като досегашният кмет Иса Хаджиали стана преподавател по биология в Софийския университет “Свети Климент Охридски”.

41-годишният Сакали е служител на „Български пощи”. „Аз, съпругата ми и големият ми син дадохме своя вот. Малкият ми син още няма навършени 18 години. Радвам се, че въпреки дъждовното време много мои съселяни ме подкрепиха. Дано ми върви по вода при кметуването”, заяви новият кмет на селото Иса Сакали. Той все още е служител „Гише” в клона на „Български пощи” в Брезница. Щом получи документа за избора си, ще уведоми началниците си, че напуска.

standartnews.com

ОБЛАСТ БЛАГОЕВГРАД

Related Posts

Вашият коментар

КОНТАКТИ

ГЛОБАЛ АГРО ЕООД
Моб. 0898 680 550
Тел. 02/49 000 58
info@mapsbg.com

СПОДЕЛЕТЕ

Условия за ползване

Всички права са запазени.
Всички права на интелектуална собственост върху картографските информационни ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по действащия Закон за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и влече гражданска, административнонаказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Глобал Агро ЕООД